Overnatting i skogen?

Da har jeg kommet hjem fra overnattingsturen. Det var kjempe koselig og må definnitivt gjentas, men det var også veldig godt å komme hjem! I går gikk vi fra skolen opp til skogen ovenfor skibakkene i skisenteret. Vi hadde tunge sekker så det var hardt. Læreren min tok å bar en pose med soveposen min, jakka mi og jakka til Veronica i, og i det vi nesten hadde kommet opp den siste lange bakken, mistet han soveposen slik at den trilla helt ned igjen! Han måtte gå ned og opp igjen, stakar.  

Da vi endelig kom fram, satt vi opp teltet, la oss inn i soveposene, tulla og spiste godteri, deretter grilte vi pølser! NAM. Det var en skikkelig lang, men morsom dag, vi tulla masse ute, og vi spilte kort og sånt, vi koste oss masse.

Da vi våkna var det bare å pakke sekkene og ture nedover. Det var til og med slitsomt å gå ned bakken, det frista å bare sende ned tingene mine, men det gjorde jeg ikke :)


Under her lå de fleste gutta c:


Vi griller pølser og koser oss.


Bilde av søte Veronica. Tatt fra bloggen hennes. 
www.minebrikker.blogg.no - Besøk! :)


Markus som var bursdagsbarn i går. Gratulerer med dagen :D

Den bakken er ganske mye lengre og brattere enn det ser ut som,
men akkurat der stod jeg i en sånn flat greie.


litt utsikt

Simen og Markus slo seg ned etterhvert de.

Vi setter opp telt


Den svarte og blå bakken gikk vi opp, den bratteste bakken. 
også slo vi leir på toppen og litt lenger inn i skogen.

 

Liker dere telturer?
 

 


 
 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

patienceandpeace

patienceandpeace

16, Oslo

Hello! u can call me Lizzie, but my real name is Elisabeth. I appreciate comments and readers, so follow me if u want 2. My life is not that interesting, so I'm blogging most about my interests.

Kategorier

Arkiv

hits